fbpx

Kredi për
bujqësi

39,790,641€

Portfolio aktive

20,954

Klientët

25

Numri i degëve

1999

Data e themelimit

Produktet kreditore

Shërbimet tona janë në dispozicion për të gjithë, duke ofruar zgjidhje për çdo situatë!
Përzgjedh shërbimin financiar që të pështatet dhe merr paratë brenda ditës.

Kredi për biznes

Produkti i kredisë për biznes është i përcaktuar për mikro ndërmarrjet dhe ndërmarrjet e vogla/ sipërmarrësit privat që janë të involvuar në shërbime të ndryshme...

Lexo më shumë

Kredi për bujqësi

Produkti i kredisë për bujqësi është në dispozicion të mikro fermerëve dhe fermerëve të vegjël, si dhe të atyre që janë të përfshirë në biznesin bujqësor (mbjellje, prodhuesit e qumështit...

Lexo më shumë

Kredi për gratë ndërmarrëse

Produkti i kredisë për gratë ndërmarrëse është i përcaktuar për mikro ndërmarrjet dhe ndërmarrjet e vogla/ sipërmarrëset private...

Lexo më shumë

Kredi për nevoja familjare

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë paga të mira nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv...

Lexo më shumë

Kredi e gjelbër

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë pagë nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv, me qëllim të financimit të projekteve dhe /ose komponentëve të projektit...

Lexo më shumë

Kredi për regjistrim të automjetit

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë të ardhura të rregullta nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv...

Lexo më shumë

Kredi për renovim

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët potencial që kanë paga të mira nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv, dhe që kanë për qëllim që kredinë ta përdorin për riparime në shtëpi.

Lexo më shumë

Pse klientët e zgjedhin AFK-në

Me 20 vjet përvojë dhe me mbi 100 analistë kreditor në shërbimin tuaj që operojnë në mbarë territorin e Kosovës, AFK është zgjedhja e më shumë se 20,000 klientëve aktiv.

Specialistë të dedikuar

AFK operon me mbi 100 analistë kreditor në mbarë territorin e Kosovës ku shumica e të cilëve kanë më shumë se 10 vjet përvojë pune.

Apliko për kredi

Jemi aty ku jeni ju

AFK operon në mbarë territorin e Kosovës me gjithsejt 25 lokacione ku mund të shërbeheni nga stafi ynë profesional dhe mikpritës.
Ju mirëpresim!

Rrjeti ynë

20 vjet përvojë

AFK është themeluar nga programi amerikan Mercy Corps në vitin 1999 dhe deri sot ka shërbyer mbi 100,000 klientë në Kosovë.

Lexo më shumë

Storjet e suksesit

Fuqizimi financiar i klientëve tanë është prioriteti ynë.

Partnerët

biblogo
orchardlogo
eblogo
symbiotics
coopest
teblogo
triplejumplogo
efselogo
parnterlogo
crystal
iokologo
responsalogo

Lajmet, shpalljet dhe zhvillimet e reja

Njoftohuni për zhvillimet më të reja, duke përfshirë edhe shpallje për vende të lira pune, ankande, ofertime etj.

Ftesë për ofertë: Furnizimi i AFK-së me material për zyre

November 26, 2021by

Titulli i ofertës: Furnizimi I AFK-së me material për zyreData e hapjes për ofertim:...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertë: Kontraktimi i shërbyesit për mirëmbajtjen (pastrimin) e zyreve të AFK-së

November 26, 2021by

Titulli i ofertës: Kontraktimi I shërbyesit për mirëmbajtjen (pastrimin) e zyreve të AFK-sëData e...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertë për blerje të veturës

November 21, 2021by

Titulli: “Ofertë për blerje të veturës”   Data e hapjes për ofertim: 22 /...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertë për furnizim me pajisje të Teknologjisë Informative – IT

November 21, 2021by

Titulli I ofertës: “Furnizim me pajisje të Teknologjisë Informative – IT” Data e hapjes...

Lexo më shumë

FTESË PËR OFERTIM TË FURNIZIMIT ME MATERIAL PROMOCIONAL PËR FUNDVIT

October 21, 2021by

Agjencioni për financim në Kosovë- AFK, fton kompanitë shitëse të interesuara të paraqesin ofertat...

Lexo më shumë

Është kënaqësi të ju shërbejmë

Prioriteti ynë është të ju shërbejmë mirë, shpejtë dhe me dinjitet, pa dallim moshe, race, gjinie, etnie, religjioni etj.

Financim i shpejtë

Nëse keni nevojë për financim, mos hezitoni sepse ne jemi këtu që t’ua bëjmë procesin sa më të lehtë.

Apliko online për kredi

Ankesa dhe sugjerime

Sugjerimet, lavdatat dhe ankesat tuaja janë ato që na bëjnë të punojmë çdo ditë drejt përmirësimit të shërbimeve tona.

Plotësoni formën

Na thërrisni

+383 39 42 42 42

lnfo@afkonline.org

Na kontaktoni