fbpx

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT PUBLIK

May 27, 2021by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, me qëllim të shlyerjes së obligimeve të debitorëve sipas urdhërit...

Read more

Ftesë për ofertë: Angazhim i Auditorit me detyrë specifike për departamentin e TI-së

March 18, 2021by

Data e hapjes për ofertim:  08.03.2021Data e mbylljes për ofertim: 26.03.2021 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK fton të gjithë Auditorët e Teknologjisë Informative -TI të...

Read more

Ftesë për ofertë: Furnizim dhe implementim të Serverëve – Data Qendrën

March 1, 2021by

Data e hapjes për ofertim:  02.03.2021Data e mbylljes për ofertim: 15.03.2021 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK fton të gjitha kompanitë shërbyese të interesuara të paraqesin...

Read more

Ftesë për ofertë: Sigurimi i shëndetit grupor

February 2, 2021by

Titulli i ofertës: “Sigurimi i shëndetit grupor”Data e hapjes për ofertim:  02.02.2021Data e mbylljes për ofertim: 10.02.2021 Agjencioni për...

Read more

Shpallje për ofertë: Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet

January 16, 2021by

Titulli i ofertës: “Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet”Data e hapjes për ofertim: 16.01.2021Data e mbylljes për ofertim: 25.01.2021...

Read more

Shpallje për ofertë: Furnizimi i AFK-së me material për zyre

December 3, 2020by

Titulli I ofertës:  Furnizimi i AFK-së me material për zyre   Data e hapjes për ofertim:  04.12.2020Data e mbylljes...

Read more

FTESË PËR OFERTIM TË FURNIZIMIT ME MATERIAL PROMOCIONAL PËR FUNDVIT

November 19, 2020by

Agjencioni për financim në Kosovë- AFK, fton kompanitë shitëse të interesuara të paraqesin ofertat e tyre për “Material promocional...

Read more

Vendimi i qeverisë për 3 komunat e prekura nga Covid-19

March 16, 2020by

Të nderuar klientë, Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat...

Read more